[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/xx_4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/100x73\/xx_4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/xx_4.jpg","size":"70.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zidan: Sa igračima do smrti, šansa da okrenemo stvari

Čudan "el klasiko" odigraće se sjutra na Nou kampu - bez gledalaca, a nakon što su dva najveća španska kluba doživjeli poraze u prethodnom kolu.

Real je izgubio od Kadiza kod kuće, Barselona od Hetafea u gostima.Duel sa Barselonom je najbolji način da preokrenemo situaciju. Dobra igra da se opravdamo, da kažemo da želimo da promijenimo situaciju.Ono što je želimo je da odigramo dobru utakmicu", rekao je Zinedin Zidan.

"Svakim meč ima svoju priču, i to je ljepota fudbala. Ovdje imamo dva vrhunska tima, loš momenat to ne može da promijeni. Kao trener, nakon svakog poraza, trpim većinu kritika i to je normalno, ali ne živi se od prošlosti, zanima me ono što slijedi", dodao je Zidan.

Francuz je kazao da nikada neće za lošu igru okriviti fudbalere. 

"Sa tim igračima osvojio mnoge stvari, oni su me natjerali da pobijedim. S njima ću biti do smrti, oni su ti koji se bore. Vjerujem u njih, kad se stvari pogoršaju, morate da pokažete karakter i kvalitet", rekao je Zidan.

Duel Barselona - Real igra se u subotu od 16 sati.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!