[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/13\/ff.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/13\/100x73\/ff.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/13\/ff.jpg","size":"69.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zidan: Real je najznačajniji klub na svijetu i to se nikada neće promijeniti

Real Madrid je najtrofejniji svjetski klub. Brojne trofeje kao igrač i trener donio je Kraljevskom klubu Francuz Zinedin Zidan.

Njegova ekipa je lider La Lige, sa bodom više i utakmicom manje od Barselone. 

"Real pokazuje us vakoj igri i na svakom treningu da smo odlična ekipa. Cilj su nam dva trofeja u La Ligi i Ligi šampiona. Te priče koje kolaju oko našeg kluba su sasvim normalna stvar, jer smo najznačajniji klub na svijetu. I to se nikada neće promijeniti", kazao je Zidan.

Njegova ekipa slavila je u svih osam utakmica La Lige nakon obnove prvenstva. U posljednjih pet pobjeda Real nije primio gol.

"Želimo oba velika trofeja, ali beskorisni su sada razgovori o tome. Pred nama je prvi korak. Pred nama je i posljednja nedjelja prvenstva u kojoj imamo tri najvažnije utakmice. Sada svu energiju moramo unijeti u prvu, koju sjutra igramo sa Granadom", zaključio je Zizu. 

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!