[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/13\/xy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/13\/100x73\/xy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/13\/xy.jpg","size":"179.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Volf: Ne brinem zbog Hamiltona

Spremni smo na sve.Nema razloga za brigu, jer ću uvjek poštovati Luisovu odluku. I ako odluči da ostane sa nama na duži vremenski period i ako riješi da napusti sport i posveti se nekim drugim interesovanjima, izjavio je Volf.

Ipak u Mercedesu smatraju da je Hamilton mnogo bliži tome da nastavi dugogodišnju uspješenu saradnju sa timom sa kojim je osvojio šest titula u najbržem ciklusu.

„Mnogo sam pričao sa Luisom u poslednje vrijeme. Uvek smo otvoreni jedan prema drugom. Verujem da je ostalo još mnogo toga zajedno da uradimo u Formuli 1“, kaže Volf.

Prema nekim informacijama Hamilton bi za novi ugovor trebalo da dobije oko 45 miliona eura godišnje. Njegov klupski drug Valteri Botas ima platu od oko devet miliona eura po godini.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!