[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/16\/161119-sajam-djeca-markica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/16\/100x73\/161119-sajam-djeca-markica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/16\/161119-sajam-djeca-markica.jpg","size":"401.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Veliki broj mališana uživalo u zabavnom sadržaju Dječijeg sajma (VIDEO)

Drugog dana Dječijeg sajma, koji se od 15. do 17. novembra održava u Sarajevu pod sloganom "Čuvajmo prirodu, rastimo zajedno", veliki broj mališana uživalo je u bogatom i zabavnom sadržaju, druženju te brojnim takmičenjima.

Direktorica sajma Maja Kojundžić Graholski izrazila je zadovoljstvo zbog broja posjetilaca ističući da je sajam ove godine premašio sva njihova očekivanja. Naglasila je da ove godine imaju najveći broj izlagača, 61, iz BiH i regiona.

- Program je šarolik, svaki dan nudimo nešto novo i zanimljivo - kazala je Kojundžić Graholski te najavila nastup i djece iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju i drugih udruženja djece s poteškoćama u razvoju.   

Za mališane je u izložbenom prostoru sajma postavljeno i klizalište, a kao i svake godine, ulaz je besplatan.

Pogledajte VIDEO

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!