[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/a.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/100x73\/a.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/a.jpeg","size":"85.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Večeras u Mostaru u sklopu Dana teatra mladih duodrama Roka Vilčnika "TO"

Danas, osmog dana 34. Dana teatra mladih na repertoaru je duodrama Roka Vilčnika "TO" u kojoj igraju Haris Habibija i Faris Količić. Predstavu je režirao Sead Đulić, a večerašnja izvedba 9. je repriza ove za publiku vrlo zanimljive predstave.

Šta se dešava kada u stan jednog čovjeka sa, možda, mentalnim problemima kao trgovački putnik koji prodaje knjige upadne, možda, iz zatvora odbjegli okorjeli ubica. Koje nemoguće situacije se dešavaju u igri nadmudrivanja, prevara, laži, saosjećanja....

“Ako vam je dosta svega, ako vas ubija ovo vrelo ljeto i neizvjesnost oko corona virusa potražite nas na adresi: ulica Maršala Tita 128, u Mostaru i bar na sat ćete zaboraviti na sve probleme. Smijeh je lijek, a eMTeeM vam upravo to nudi, smijeh. Memorijalna scena 2532, večeras, u 20,30 sati. Uživajmo zajedno u životu i teatru, jer eMTeeM je dom za sve generacije”, poručuju organizatori.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!