[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/damir-niksic.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/100x73\/damir-niksic.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/damir-niksic.png","size":"622.57","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Važno upozorenje Damira Nikšića: ISTINA O VAKCINAMA! IMAM DOKUMENT!

Damir Nikšić, samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, obratio se javnosti na svom Youtube kanalu, kako bi otkrio pravu istinu o vakcinaciji.

Na početku videa govori da je u posjedu dokumenta koji otkriva “pravo lice” vakcinacije.

Došao sam u posjed jednog veoma važnog dokumenta koji sadrži informaciju koja se tiče vakcina i generalno vakcinacije i covida, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i šire“, kazao je.

Dodaje da je svjestan posljedica koje će ovaj video ostaviti.

Bez obzira na političke i druge negativne posljedice koje će moje javno čitanje ovog dokumenta zasigurno imati, ja mislim da javnost zaslužuje istinu“, dodao je Nikšić.

Napomenuo je građane da prije vakcinacije saslušaju sadržaj ovog dokumenta.

Zato vas prije svega molim ako ste u ovom momentu krenuli na vakcinaciju ili ste odlučili da se danas vakcinište da odmah obustavite sve radnje i da pažljivo saslušate sadržaj ovog povjerljivog dokumenta, pa tek onda donesete  odluku da li ćete se danas ili uopšte vakcinisati. Ono što ćete čuti može biti od kritične važnosti kako za vaš život i važe zdravlje, tako i za život i zdravlje vaših najmilijih“, kazao je.

Zahvalio se Nikšić na pažnji i strpljenju jer su građani pogledali video do samog kraja.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!