[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/ce.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/100x73\/ce.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/ce.jpg","size":"319.93","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

VAR nije dobar, zbog nosa mogu da vam ponište gol izjavio je Aleksandar Čeferin

"Ako imate veliki nos mogu da vam ponište gol zbog ofsajda", rekao je Čeferin, a potom dodao da je VAR oduzeo spontanost u igri.
"Pogledajte Englesku, tamo se neke stvari ni ne provjeravaju. Sa druge strane, u Italiji gledaju situacije po pola sata, ne sviđa mi se sve to. Pomoćne sudije više uopšte ne dižu zastavicu, samo čekaju, čekaju i čekaju. Fudbaleri su prestali da se raduju golovima i prvo čekaju da vide šta će VAR reći".

Prvi čovjek evropskog fudbala rekoa je da neke stvari moraju da se rijješe.

"Nedavno smo u Nionu imali sastanak sa najboljim trenerima svijeta. Bili su tu Jirgen Klop, Pep Gvardiola, Maks Alegri, Karlo Anćeloti i Zinedin Zidan. Predstavnik sudija Roberto Rozeti pokazao je jednu situaciju igranja rukom i pitao da li je to penal? Polovina je rekla DA, druga da nije. To mora da se rješi", rekao je Čeferin.

 

                                                                                                                                                                                    izvor: sportklub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!