[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xg.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xg.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xg.jpg","size":"55.36","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Van Dajk: Salah je odličan fudbaler, ali mi imamo sjajan tim

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop prethodnog vikenda je kazao da je fudbaler tog kluba, Mohamed Salah jedan od najboljih igrača na svijetu.

Salah je u subotu protiv Votforda u 8. kolu Premijer lige postigao gol u pobjedi (5:0), a upisao je i asistenciju kod pogotka Sadija Manea.

A štoper "redsa", Virdžil van Dajk saglasan je sa menadžerom, ali ističe i ostale fudbalere u ekipi.

„On je fantastičan igrač, ali mi imamo odličan tim. Mane je dao 100. gol u Premijer ligi, o tome bi trebalo više da se govori, jer ni to nije baš normalno. Firmino je upisao het-trik. Imamo grupu momaka koji daju sve jedni za druge, zato smo svi srećni kada neko zablista. Svako radi svoj dio posla i ima svoje odgovornosti“, rekao je Van Dajk.

Liverpul u Ligi šampiona sjutra gostuje madridskom Ateltiku.

"Rezultati su pozitivni u posljednje vrijeme, tome smo se svi nadali. Ipak, ako se pogledaju same utakmice, još moramo mnogo da napredujemo. Isto važi i za sudar s Atletikom, moramo da budemo najbolji što možemo. Uživamo u ovom trenutku, ali ga ne uzimamo zdravo za gotovo“, rekao je Van Dajk. izvor;vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!