[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/17\/mostar-dom-zdravlja.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/17\/100x73\/mostar-dom-zdravlja.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/17\/mostar-dom-zdravlja.jpg","size":"95.32","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Uručenje vozila za hitnu medicinsku pomoć Domu zdravlja Mostar

Dom zdravlja Mostar dobiva dva vozila za hitnu medicinsku pomoć, a svečano uručenje bit će upriličeno danas ispred Gradske vijećnice u 12 sati.

Navedena vozila nabavljena su u okviru IPA projekta prekogranične suradnje čiji je nositelj Dom zdravlja Mostar.

"Vrijednost ova dva vozila je 163 600 eura te je ova nabavka izuzetno značajna kako za Dom zdravlja Mostar, tako i za sve žitelje ovog grada i okolice, kao i potencijalne korisnike naših usluga", priopćili su iz Doma zdravlja Mostar.

Napomenuli su kako zbog epidemiološke situacije neće biti nikakvog posebnog protokola a izjave za medije dat će ravnatelj Doma zdravlja Mostar Mario Kordić i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!