[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/thumbnail-15-bajkovnica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/100x73\/thumbnail-15-bajkovnica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/07\/thumbnail-15-bajkovnica.jpg","size":"53.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Uprkos pandemiji, u okviru programa 15. Sajma dječije kreativnosti realizovat će se "BAJKOVNICA"

Centar za dramski odgoj u saradnji sa Mostarskim teatrom mladih i ovog januara djeci i mladim ljudima, uprkos svim ograničenjima izazvanim pandemijom, nudi kreativno druženje u okviru programa 15. Sajma dječije kreativnosti "BAJKOVNICA": Naredna "Bajkovnica" realizira se na Memorijalnoj sceni 2532, ulica Maršala Tita 128, i donosi veselo i razigrano kreativno druženje u umjetničkim radionicama.

Biće tu glume, plesa, pisanja i crtanja, pravljenja maski i lutki, gledanja inspirativnih predstava, ali i istraživanja kako riješiti neke probleme koji muče djecu i mlade ljude. Naime, “Bajkovnica” je konecpt kroz koji djeca uče razne glumačke i druge umjetničke vještine na zabavan i kreativan način.
Radionice će trajati 5 dana, a svaka od njih je različita i posebno osmišljena. Dvosatne radionice će se održavati od ponedjeljka, 10. januara svaki dan sa početkom u 10,00 sati, a trajaće do petka, 14. januara.

Zbog Covid-19 pandemije broj djece koja se mogu prijaviti na ove vesele radionice je ograničen. Darujte svom djetetu kreativno provođenje slobodnog vremena.  

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!