[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/15\/ivanka-trump-emirati.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/15\/100x73\/ivanka-trump-emirati.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/15\/ivanka-trump-emirati.jpg","size":"68.04","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

Uoči Globalnog foruma žena u Dubaiju: Ivanka Trump u Velikoj džamiji šeika Zajeda

Ivanka Trump, kćerka i savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, stigla je danas u Ujedinjene Arapske Emirate, gdje se sastala s preduzetnicama, a očekuje se i da će se upoznati s prestolonasljedniku Abu Dabija šeikom Mohamedom bin Zajedom al Najanom.

Ona je stigla u Abu Dabi uoči dvodnevnog Globalnog foruma žena u Dubaiju, gdje sutra treba da održi govor.

Pogledajte VIDEO: 

ivanka-trump-emirati-twiter.jpg

U Abu Dabiju, Ivanka Trump se prije obilaska muzeja Luvr Abu Dabi susrela s predstavnicama poslovnih žena, a potom je posjetila Veliku džamiju šeika Zajeda, najveću džamiju u zemlji.

U Louvreu je Trump razgovarala o gospodarskom osnaživanju žena u UAE-u s poslovnim ženama i vladinim dužnosnicima. Dužnosnici su bili Reem al-Hashemi, državni ministar za međunarodnu suradnju; Noura al-Kaabi, ministrica kulture i razvoja znanja i državna ministrica za napredne znanosti Sarah al-Amiri.

(Foto: print screen, Twiter)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!