[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ukc-banja-luka.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/100x73\/ukc-banja-luka.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ukc-banja-luka.jpg","size":"493.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

UKC Banja Luka - Uzimaju se izjave nakon današnjeg hapšenja ljekara D.G.

Banjalučka policija prikuplja dokaze i uzima izjave od svjedoka, nakon što je danas uhapšen ljekar D.G., zbog sumnje da je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske obljubilo nemoćnu osobu.

On je jedina uhapšena osoba.

Uzimaju se izjave od zaposlenih u toj zdravstvenoj ustanovi, a koju su radili u protekla 24 sata.

Policija, kako je saopćeno, sve ove mjere i radnje provodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nezvanično, slobode je lišen načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra RS-a Darko Golić.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!