[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/ww.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/100x73\/ww.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/ww.jpg","size":"61.71","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ugrizao rivala za polni organ i dobio pet godina suspenzije

Fudbaler-amater iz Francuske kažnjen je pet godina zabrane bavljenja fudbalom, jer je protivničkog igrača ugrizao za - polni organ!

"L'ekip" piše da je 17. novembra došlo do incidenta nakon meča između Tervila i Setrija u lokalnoj ligi, da su se igrači potukli na parkingu.

Jedan od njih je tokom tuče ugrizao rivala ispod pojasa i nanio mu teške povrede. 

Povrijeđenom fudbaleru stavljeno je deset kopči. 

"Ovo je neobičan slučaj, zato smo dugo donosili odluku. Konsultovali smo mnoge pravne eksperte i riješili da kazna bude drastična", objasnio je Emanuel Saling, čelnik lokalnog fudbalskog saveza. 

Interesantno, i povrijeđeni igrač je kažnjen suspenzijom od šest mjeseci, jer je bio jedan od najaktivnijih aktera tuče.

izvor; vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!