[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/umjereno-oblacno-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/100x73\/umjereno-oblacno-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/umjereno-oblacno-2.jpg","size":"53.77","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

U većini BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme

U Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Poslijepodne na zapadu i sjeverozapadu Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini je moguća slaba kiša. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 16 do 22 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u nižim dijelovima grada je moguća magla. Jutarnja temperatura oko 6, dnevna oko 18 stepeni. 

U Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku BiH pretežno sunčano.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 4, Ivan-sedlo 14, Livno 16, Sokolac 17, Drvar, Grude, Sarajevo, Široki Brijeg, Srebrenica, Zenica 18, Bihać, Bugojno, Mostar, Trebinje 19, Jajce, Stolac, Tuzla, Zvornik 20, Gradačac, Neum 21, Banja Luka, Sanski Most 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!