[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/split-fudbal-policija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/100x73\/split-fudbal-policija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/11\/split-fudbal-policija.jpg","size":"435.33","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

U Splitu privedeno 85 osoba

Zbog prekršaja iz zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i prekršaja protiv javnog reda, u Splitu je tijekom jučerašnjeg dana uhićeno ukupno 85 osoba - 36 hrvatskih državljana i 49 stranaca, izvijestila je u petak splitska policija.

Tijekom i nakon održavanja nogometne utakmice između Hrvatske i Mađarske na Poljudu nisu zabilježeni neredi, a pregledom stadiona pronađeno je osam komada različitih pirotehničkih sredstava.  

"Na području grada, kao i na stadionu za vrijeme javnog okupljanja, nisu zabilježeni značajniji sigurnosno negativni događaji, oštećenja imovine, kao ni ozljeđivanja osoba", ističu u policiji. Napominju također i da su tijekom cijelog dana poduzimali mjere prevencije te intenzivno opservirali centar grada i mjesta okupljanja navijača, prenosi Hina.

Osiguravana su mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno 'fan zona' od kuda su gostujući navijači, uz policijsku pratnju, dopraćeni na stadion bez značajnijih incidenata, navodi splitska policija.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!