[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/bolnica-split.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/100x73\/bolnica-split.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/bolnica-split.jpg","size":"512.59","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

U eksploziji na brodu kod Visa teško opečen muškarac

Stariji muškarac u utorak je teško ozlijeđen u eksploziji broda u akvatoriju Visa te hospitaliziran u splitskoj bolnici, doznaje se u utorak u policiji.

Zbog teških opeklina 73-godišnjak je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu i u jedinici je intenzivnog liječenja, a 39-godišnjak nije ozlijeđen, priopćila je policija.

Dvojica muškaraca plovila su na desetmetarskom brodu od Brusnika prema Komiži kad su primijetili da je na brodu izbio požar. Mlađi muškarac tada je spustio gumenjak u more i sišao, a stariji je ostao na brodu u trenutku eksplozije. Nakon eksplozije, brod je potonuo. Obojica su došla gumenjakom do Komiže gdje im je u tamošnjem Domu zdravlja pružena prva pomoć, prenosi Hina. 

Iz Doma zdravlja o tom su slučaju obavijestili i policiju koja je dojavu primila u utorak u 21,55 sati.

Policija je na mjestu događa pronašla manje dijelove broda, a slučaj je preuzela i Lučka kapetanija.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!