[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/mrki-medvjed.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/100x73\/mrki-medvjed.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/mrki-medvjed.jpg","size":"72.74","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

U blizini Kupresa teretnjak udario u medvjeda

Na magistralnom putnom pravcu Kupres - Šujica, u mjestu Poganac u petak u ranim jutarnjim satima dogodila se prometna nezgoda u kojoj je teretno vozilo naletjelo na medvjeda.

Kako su kazali iz MUP-a Hercegbosanske županije, 32- godišnji Z.D. iz Travnika, upravljajući teretnim motornim vozilom marke "MAN" na spomenutoj dionici, u blizini Kupresa, udario je u medvjeda.

Odmah je informirana mjesna policijska postaja koja je obavila očevid na mjestu događaja te konstatirala da je na vozilu pričinjena određena materijalna šteta.

Što se tiče medvjeda, on na mjestu događaja nije zatečen zbog čega je o svemu informirana i lokalna lovačka udruga.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!