[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/suncano-3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/100x73\/suncano-3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/suncano-3.jpg","size":"55.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

U BiH pretežno sunčano

U Hercegovini i zapadanim područjima Bosne danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili u večernjim satima ponegdje u Hercegovini je moguća slaba kiša. U ostatku BiH pretežno sunčano.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 16 do 22 stepena. 

U BiH prijepodne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 10 sati: Bjelašnica 2, Ivan-sedlo, Sokolac 10, Jajce, Zenica 11, Bugojno 12, Sarajevo 13, Livno, Stolac 14, Drvar, Gradačac, Mostar, Sanski Most, Trebinje 15, Prijedor, Široki Brijeg, Tuzla 16, Banja Luka, Grude, Neum 17, Bihać 19, stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!