[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/koledz-festival.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/100x73\/koledz-festival.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/koledz-festival.jpg","size":"438.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Tradicionalni 'Zimski umjetnički festival' počinje sutra

Učenici Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, u suradnji s učenicima Gimnazije Mostar, i ove godine organiziraju tradicionalni "Zimski umjetnički festival" koji će se održati od 28. do 31. siječnja.

Ovogodišnji festival nudi mnogo kulturnih i umjetničkih događanja, uključujući izložbe, večer poezije i teatarsku izvedbu, te već tradicionalni zajednički koncert učenika Gimnazije Mostar i UWC-a Mostar, najavili su organizatori.

Zimski umjetnički festival predstavlja kreativna umjetnička događanja koja će obogatiti kulturni život Mostara, a ujedno je i odlična prilika učenicima UWC-a Mostar i Gimnazije Mostar da pokažu bogatstvo svojih talenata kroz glazbene nastupe, umjetničke radove i kreativne radionice.

Festival će službeno biti otvoren izložbom "Mostar viđen međunarodnim očima" u utorak, 28. siječnja, ispred zgrade Gimanzije Mostar u 16 sati.

U srijedu, drugog dana festivala, planirana je izložba 3D modela učenika Gimnazije Mostar i UWC Mostar, te poetska večer "Pjesnici svijeta" u izvedbi učenika UWC Mostar i Gimnazije Mostar.

U četvrtak je na programu likovna radionica "Zid koji spaja" i likovna izložba učenika UWC Mostar, dok je za petak, zadnji dan festivala, planiran zajednički koncert učenika Gimnazije Mostar i UWC Mostar.

Ulaz na sve izvedbe festivala je besplatan, navode organizatori.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!