[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/xx_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/100x73\/xx_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/xx_1.jpg","size":"76.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

"The Best" pod znakom pitanja, UEFA će proglasiti najbolje

Iako je pandemija koronavirusa poremetila fudbalsku sezonu, u Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) razmišljaju o više opcija za dodjelu godišnjih nagrada za 2020.

Odložena je svečanost dodjele nagrada "The Best" koja je trebalo da bude održana u septembru u Milanu, ali krovna fudbalska organizacija još razmišlja o mogućnostima podjele priznanja na neki drugi način.

Magazin Frans fudbal odlučio je da za ovu godinu otkaže dodjelu Zlatne lopte.

UEFA neće odustati od dodjele svojih prizanja najboljima u takmičenjima koje organizuje, a podjela će biti upriličena u oktobru, tokom žrijeba grupa Lige šampiona.

Nominovani igrači biće poznati krajem avgusta, po završetku nastavka prekinutih takmičenja.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!