[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/23\/yxc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/23\/100x73\/yxc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/23\/yxc_1.jpg","size":"172.01","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Tajson i Džons smiju da konzumiraju marihuanu

Majk Tajson i Roj Džons se vraćaju iz penzije u bosk meču koji će imati revijalni prizvuk, ali neka pravila profesionalizma će ipak važiti. Svijetska antidoping agencija će uraditi antidoping testove u ovom meču, ali će neke supstance biti dozvoljene.

Naime Agencija će bokserima progledati kroz prste ukoliko im budu našli marihuanu u urinu. Majk Tajson inače ima zasade marihuane u Kaliforniji gde je to legalno, a takođe je prošle godine rekao da konzumira marihuanu. Baš se u Los Anđelesu u subotu održava ova borba koju ćete pratiti na našim kanalima.

Tajson se vraća iz penzije i boksovaće sa 54 godine. On ima 58 borbi, poslednja mu je bila 2005. godine kada je izgubio od Kevina Mekbrajda. Njegov skor je 50-6.

Što se tiče Roja Džonsa, on se povukao 2018. godine kada je dobio Skota Sigmona, a od Tajsona je mlađi tri godine. 

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!