[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/taekwondo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/100x73\/taekwondo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/taekwondo.jpg","size":"117.30","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Taekwondo klub 'Šampion' osvojio 17 medalja na Kupu BiH i Bosna Visoko Open

Taekwondo klub "Šampion" nastupio je na Kupu Bosne i Hercegovine i Bosna Visoko Open, te ostvario izuzetan uspjeh, osvojivši 17 medalja od čega pet zlatnih, osam srebrnih i tri bronzane medalje. 

Klub je nastupio sa 21 takmičarem, te u ekipnom dijelu takmičenja osvojio drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji na Kupu BiH i treće mjesto u vrtićancima, a Ajša Pjano je proglašena za najbolju vrtićanku turnira.

Zlatne medalje su osvojili - Hamza Bahtanović, Emrah Becirovic, Ajša Pjano, Emin Mukača i Damir Gačanin. 

Osvajači srebra su - Eman Sarić, Ahmed Mukača, Ahmed Isaković, Arman Drakovac, Faruk Bizović, Ensar Čopelj, Farah Hadžibajrić, Nadja Gojak i Ibrahim Husić. 

Bronzane medalje osvojili su Sumeja Gec, Bakir Gec i Aiša Isaković, saopćeno je iz taekwondo kluba Šampion.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!