[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/15\/mff.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/15\/100x73\/mff.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/15\/mff.jpg","size":"68.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Sve je spremno za 14. MOFF - slobodan ulaz prvog dana

Ovogodišnje, četrnaesto izdanje Mostar Film Festivala (MOFF) na kojem će biti prikazana najbolja regionalna filmska ostvarenja, bit će otvoreno u petak, 16. listopada u 20 sati, na platou mostarskog Sajma i u formi auto kina.

Ljubitelji filma i nove kino atrakcije MOFF-a svoju ulaznicu od danas mogu kupiti u službenom Box Office-u.

"Svakoga dana od 16 do 18 sati ulaznice možete preuzeti na prodajnom mjestu u hotelu Mostar, dok se od subote, 17. listopada mogu preuzeti i na licu mjesta, u auto kinu na platou mostarskog Sajma gospodarstva od 18.30 sati", poručuju organizatori.

Cijena ulaznice iznosi 10 maraka po automobilu i vrijedi za filmove cijeloga dana, dok je ulaz na svečano otvaranje i prikaz filmova prvog dana festivala 16. listopada besplatan.

Nakon kratkog uvodnog obraćanja ovogodišnji festival otvoriti će film "Mater", dugometražni prvijenac Jure Pavlovića, a od 22 sata filmoljupce u auto kinu očekuje dokumentarni film "Indexi".

Raspored svih projekcija možete pronaći na službenoj stranici MOFF-a VIDEO Dodjelom Stabla ljubavi najboljim glumcima i debitantu festival će svečano biti zatvoren u utorak, 20. listopada.

Sve projekcije održat će se uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera te održavanja mjera socijalne udaljenosti.

Zahvaljujući suradnji s Tuzla film festivalom, sva ostvarenja prikazana u auto kinu bit će dostupna i putem online platforme, navode organizatori. 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!