[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/04\/salko-zildzic-cicak-1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/04\/100x73\/salko-zildzic-cicak-1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/04\/salko-zildzic-cicak-1.jpg","size":"109.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Supruga pokojnog Želimira Altarca Čička odgovorila Zildžiću na sramotni komentar: "Je li Vas Boga strah?"

Mnogo prašine podigla je jutrošnja objava Salke Zildžića, predsjednika Gradskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Tuzla.

Zildžić je jutros na Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se nalaze Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Fahrudin Radončić (SBB) i Predrag Kojović (Naša stranka), u ulozi "anonimnih anesteziologa sa KCUS-a", aludirajući na to da cijeli jučerašnji slučaj ima političku pozadinu.

Tu fotografiju je na svom Facebook profilu objavio i Dino Konaković uz kratak komentar "Salko Zildžić o dešavanjima na KCUS-u".

image

Nedugo zatim, Konakovićev post je komentarisao i sam Zildžić, koji se osvrnuo na komentare koje je pročitao na Konakovićevom postu.

image

- Ovo vas uhvatila sve ista bolest kao i Kiflu. Kad čitam komentare kao da sam na nekoj utakmici pa se navijači opustili istina i suštini njima nije bitna. Bitno je navijati, pa slobodno nastavite ali ovako visokointelektualno kao idol vaš čestiti, napisao je Zildžić. 

Na njegovu poruku odgovorila je Edina Gugać, supraga nedavno preminulog Želimira Altarca Čička, koja je ogorčena Zildžićevim natpisima, poručila:

- Salko Zildžić, pročitajte ovo što sam napisala i samo ću Vas pitati, je li Vas Boga strah, što ste objavili, to što ste objavili?, napisala je Gugać, aludirajući na njeno pisanje o tome šta se dešavalo sa njenim suprugom, dok je bio na bolničkom liječenju u KCUS-u.

image

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!