[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/xx_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/100x73\/xx_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/09\/xx_1.jpg","size":"95.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Suares: Mislimo o sebi, čekamo kiks rivala

Suares je donio pobjedu svom timu u meču 35. kola La Lige protiv Espanjola. Katalonski gigant sada ima bod manje i utakmicu više od vodećeg Real Madrida.

Naš cilj je da pobjedimo u svakoj od naredne tri utakmice. Mislimo samo o nama", rekao je Suares.

"Moramo da sačekamo kiks rivala. Ako oni izgube poene, bodove da uradimo sve da iskoristimo priliku.

Barselona je pobjedu nad gradskim rivalom ostvarila teže nego što se očekivalo.

"Znali smo da neće biti lagana utakmica zbog situacije u kojoj je Viljareal. Bilo je i umora od utakmice koju smo igrali u nedelju. Ipak, najbitnije je da smo trijumfovali i da smo osvojili nova tri boda".

Real Madrid svoj meč 35. kola igra protiv Alavesa u petak.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!