[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/26\/foto-blic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/26\/100x73\/foto-blic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/26\/foto-blic.jpg","size":"516.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Srbija: I dalje traje potraga za monstruoznim Malčanskim berberinom

U Srbiji i dalje traje dramatična policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem iz sela Malča, serijskim silovateljem poznatijim po nadimku Malčanski berberin, za kojeg se osnovao sumnja da stoji iza otmice dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. decembra na putu do škole u blizini Niša.

Policijske patrole kruže selima oko Knjaževca gdje se pretpostavlja da bi s eotmičar mogao kriti.  Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a na teren nadlijeću i helikopteri.

Tokom jučerašnjeg dana u jednoj kolibi je navodno pronađena ošišana kosa otete djevojčica pa se vjeruje da je živa.

Malčanski berberin je osuđen 2006. i to na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama po čemu je i dobio nadimak. Foto: blic.rs

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!