[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/10\/memicferaget.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/10\/100x73\/memicferaget.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/10\/memicferaget.jpg","size":"253.19","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Skandal na posljednjem ročištu u slučaju Memić: Sutkinja napustila ročište!?

Prilikom završnih riječi advokat porodice Memić, Ifet Feraget, istakao je da je ovaj slučaj najveća pravosudna afera u BiH. Objava presude je u ponedljejak 13 januara u 14 i 15 sati.

Nakon toga, članica sudskog vijeća Silvana Brković Mujagić je rekla da prestane prijetiti i demonstrativno napustila sudnicu. Nakon petominutne pause vratila se u sudnicu. 

Feraget je rekao da je ovaj slučaj za reagovanje VSTV, jer članica Vijeća ne može i ne smije prekinuti ročište.

Prije završnih riječi obje strane te oštećenih, prezentiran je dopunjeni nalaz vještaka medicinske struke. Vještak medicinske struke Vlado Marković je, obrazlažući svoj nalaz, više puta ponovio kako su povrede na tijelu Dženana Memića nastale zbog udarca tupim predmetom.

 

(Patria)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!