[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/03\/re.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/03\/100x73\/re.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/03\/re.jpg","size":"520.57","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Sjajni Aleksandar Barabanov režirao preokret i srušio šampiona

Junak ekipe iz Sankt Peterburga bio je Aleksandar Barabanov. Postigao je ukupno tri gola. Prvi u 17. minutu kada je neutralisao pogodak Tolčinskog i izjednačio na 1:1. Vej je doveo CSKA u drugo vođstvo u 38. minutu. Belov je donio drugo izjednačenje u trećem minutu treće četvrtine, a onda je u poslednje 64 sekunde usledijo šou Barabanova. Prvo je drugim pogotkom donio vođstvo, a potom tri sekunde prije kraja zatresao praznu mrežu i donio veliki trijumf gostima.Ovom pobjedom SKA je preuzeo prvo mjesto zapadne konferencije sa 48 bodova, ima bod više od CSKA.

Ostali rezultati: Amur - Avangard 1:2, Admiral - Spartak 0:2, Kunlun - Vitjaz 2:1, Salavat - Jokerit 2:3.

 

 

                                                                                                                                                                                   iz6vor;sportklub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!