[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/16\/novinari-3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/16\/100x73\/novinari-3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/16\/novinari-3.jpg","size":"312.79","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Šest novinara crnogorskih medija nagrađeno za priče o procesu pristupanja CG EU

Šest novinara crnogorskih medija nagrađeno je u utorak za najbolje priče o procesu pristupanja Crne Gore Europskoj uniji kojima su, kako je poručeno na dodjeli nagrada, osvijetlile teme koje se tiču svakog crnogorskog građanina.

Novinari dnevnog lista Pobjeda, portala Radio-televizije Crne Gore i Radija Jadran, Jovana Đurišić, Maja Lalić Burzanović i Vuk Ilić, pobjednici su natječaja za najbolji novinski članak o procesu pristupanja Crne Gore EU, dok su novinari Javnog servisa i televizije Prva, Borislav Višnjić, Tatjana Debeljević i Jelena Gardović, pobjednici natječaja za najbolju televizijsku priču o procesu pristupanja Crne Gore EU.

Nagrađene priče se odnose na Erasmus program i mogućnosti koje on pruža mladim ljudima, pokretanje ženskog biznisa uz pomoć EU fondova, kao i značaj izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda financiranog iz IPA fondova, prenose crnogorski mediji.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!