[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/13\/policija-amerika.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/13\/100x73\/policija-amerika.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/13\/policija-amerika.jpg","size":"119.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

SAD: Najmanje 13 ranjenih u pucnjavi u Austinu

Najmanje 13 osoba povrijeđeno je, od kojih je dvoje u kritičnom stanju, u pucnjavi u centru Austina u američkoj saveznoj državi Texas.

Pucnjava je počela nešto prije 1.25 sati po lokalnom vremenu, uzduž Šeste ulice, popularne zone u kojoj su barovi i restorani.

Šef policije Austina Joseph Chacon rekao je da su policajci brzo reagovali i ukazali pomoć povrijeđenim.

Nije jasno zašto je pucnjava počela, dok osoba koja je otvorila vatru nije odmah uhapšena.

Kako je rekao Chacon, opis osumnjičenog nije precizan, prenosi Al Jazeera.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!