[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/xc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/100x73\/xc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/xc.jpg","size":"93.73","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Remi u Derbiju Italije, najviše mu se raduju Napoli i Milan

Inter i Juventus su odigrali bez pobjednika u posljednjem meču 9. kola Serije A i ostali prilično daleko od Napolija i Milana, koji drže prvo mjesto.

Na "Meaci" je bilo 1:1, a gosti su do boda stigli u 89. minutu iz penala koji je iskoristio Paulo Dibala.Skrivio ga je Denzel Damfris u duelu sa Aleksom Sandrom, pa je Juve - iako nije stvorio veliku šansu za 90 minuta - stigao do zasluženog remija.

Aktuelni šampion je u prvom dijelu bio bolji, vodio je od 17. minuta i pogotka Edina Džeka, ali u nastavku je riješio da čuva mrežu. A to je ove sezone uspio samo dva puta - u duelima sa Đenovom u Seriji A i Šahtjorom u Ligi šampiona...

Inter nakon derbija i dalje ima sedam bodova minusa u odnosu na prvo mjesto, Juve je na -10. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!