[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/150120dragan-covic3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/100x73\/150120dragan-covic3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/150120dragan-covic3.jpg","size":"64.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

PSBiH - Čović razgovarao s veleposlanicom Austrije Hartmann

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak s veleposlanicom Austrije u BiH Ulrikom Hartmann. 

Dužnosnici su komentirali stanje koronavirusa u Bosni i Hercegovini, te razmijenili informacije o mjerama koje su se diljem svijeta pokazale nužnima za suzbijanje pandemije. Uz to, naglasili su kako su restriktivne i poticajne mjere ključne za zaštitu zdravlja žitelja, osiguravanje ekonomske stabilnosti i pružanje sustavnog odgovora na pandemiju. 

Također, dužnosnici su se osvrnuli na inicijativu upućenu predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen i predsjedniku Europskog parlamenta Davidu Sassoliju, komentirajući veliku važnost pomoći europskih partnera Bosni i Hercegovini u zdravstvenoj krizi koja je zahvatila cijeli svijet. Europski partneri, koji i u ovom velikom izazovu za cijeli svijet ustrajno pružaju potporu Bosni i Hercegovini, istaknuto je, veliki su prijatelji BiH. Naglasili su i da je europski put BiH visoki prioritet. 

Predsjedatelj Doma naroda PSBiH Dragan Čović i veleposlanica Austrije u BiH Ulrike Hartmann izrazili su zadovoljstvo pozitivnim bilateralnim odnosima, ističući predanost nastavku snažne bilateralne suradnje, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!