[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/bht-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/100x73\/bht-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/27\/bht-2.jpg","size":"116.58","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Prozvani radnici odgovorili predsjedniku Sindikata BH Telecoma

U tekstu objavljenom nedavno na našem portalu pod nazivom: „Nakon demantija ponovo reagovao predsjednik Sindikata BH Telecoma“, je demanti od dvojice ljudi koji su spomenuti u tekstu koji se nalazi u linku. Naime, Imer Gaši i Haris Bajraktarević su odlučili da se oglase u javnosti i da je upoznaju sa određenim činjenicama.

Ovim putem želimo upoznati vaše čitatelje i javnost da Haris Bajraktarević i Imer Gaši nisu širili nikakve dezinformacije, niti su na bilo koji način radili na razbijanju organizacije štrajka u saradnji sa Zlatkom Hurtićem i Upravom BH Telecoma, kako navodi Fikret Alić.

Također, Imer Gaši nije učestvovao u izboru za predsjednika Sindikata BH Telecoma kao kandidat Uprave BH telecoma 2018. godine, već kao prijedlog Sindikalnog odbora Osnovne sindikalne direkcije (OSO) Generalne direkcije a kao kandidat ispred OSO Generalne direkcije. To što Fikret Alić svakog protivkandidata doživaljava na način kako je naveo u tekstu koji ste objavili, to je njegov lični problem i rezultat kompleksa koje nosi sa sobom.

Smatramo da je tekst objavljen na vašem portalu još jedan jeftin pokušaj Fikreta Alića da sebi obezbjedi medijski prostor i promociju a na račun radnika, kolega i članova sindikata o kojima iznosi neistine. Samo što će ovaj put Fikret Alić sve neistine koje je izrekao u medijima a koje se odnose na Harisa Bajraktarevića, Imera Gašija i predstavnike OSO Generalne direkcije morati dokazati pred nadležnim sudom.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!