[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/19\/quo-vadis-aida.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/19\/100x73\/quo-vadis-aida.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/19\/quo-vadis-aida.jpg","size":"51.47","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Promocija filma 'Quo vadis, Aida?' Jasmile Žbanić u Mostaru

Svečana projekcija bh. kandidata za nagradu Oscar, novog filma redateljice Jasmile Žbanić "Quo vadis, Aida?", za ekipu, goste i prijatelje filma održat će se u srijedu, 21. listopada, u Cineplexx Plazi Mostar s početkom u 20 sati.

Cineplexx Plaza Mostar poduzeo je sve mjere zaštite od pandemije virusa covid-19 te moli goste da se pridržavaju svih mjera i obavezno nose maske.

Mediji neće moći prisustvovati samoj projekciji zbog ograničenja broja prisutnih u publici, a broj i dolazak članova ekipe potrebno je potvrditi na službeni mail [email protected].

Fotografije ekipe filma moguće je napraviti prije projekcije, a izjave i razgovor s ekipom tijekom trajanja projekcije, priopćeno je iz Cineplexx Plaze Mostar.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!