[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/fna-130452.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/100x73\/fna-130452.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/11\/30\/fna-130452.jpg","size":"87.43","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Predsjedništvo HNS-a: Sve aktivnosti usmjeriti ka mostarskim izborima

 Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u ponedjeljak je održalo svoju redovitu sjednicu u Mostaru na kojoj su razmatrani rezultati lokalnih izbora i aktivnosti vezane za predstojeće izbore za Gradsko vijeće Mostara.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje, priopćeno je iz Ureda za informiranje HNS-a.

Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljnje aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

Također, Predsjedništvo je jednoglasno i odgovorno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Gradsko vijeće Mostara.

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je sljedeću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma, navodi se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!