[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/vozacka-dozvola.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/100x73\/vozacka-dozvola.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/vozacka-dozvola.jpg","size":"512.94","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Predložen pritvor osumnjičenima za nezakonito izdavanje vozačkih dozvola

Postupajuća tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo predložila je Općinskom sudu određivanje jednomjesečnog pritvora za sve troje osumnjičenih za nezakonitosti prilikom izdavanja vozačkih dozvola.

- Pritvor je predložen za sve troje zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, prikrivanje dokaze dok je referentici predložen i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i opasnosti da bi njenim boravkom na slobodi moglo doći i do uznemirenjenja javnosti - izjavila je glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva KS Azra Bavčić.   

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!