[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/17\/130120kantonalno-tuzilastvo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/17\/100x73\/130120kantonalno-tuzilastvo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/17\/130120kantonalno-tuzilastvo.jpg","size":"84.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Predložen jednomjesečni pritvor za Hasana Hodžića

Postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo predložio je Općinskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom Hasanu Hodžiću zbog kaznenog djela "Primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem".  

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke, prikriti dokaze i zbog opasnosti od ponavlajnja kaznenog djela, saopćeno je iz Kantonalnog tužilaštva KS.  

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!