[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/17\/migranti-sredozemno-more2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/17\/100x73\/migranti-sredozemno-more2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/17\/migranti-sredozemno-more2.jpg","size":"158.55","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Policija Crne Gore otkrila migrante na jedrilici koja plovi pod zastavom RH

Crnogorska granična policija spriječila je u subotu rano ujutro krijumčarenje preko Jadranskog mora 52 državljanina Republike Turske, objavili su crnogorski mediji pozivajući se na neslužbene informacije iz vrha tamošnje policije.

Jedrilica Marina, na kojoj su bili državljani Turske, plovi pod hrvatskom zastavom, dok su članovi posade državljani Republike Srbije, pišu podgoričke Vijesti.

Jedrilicu je u međunarodnim vodama presrelo službeno plovilo Patrolne jedinice crnogorske granične policije Regionalnog centra Jug, nakon čega je privedena u luku Zelenika.

U tijeku su, pišu crnogorski mediji, daljnja postupanja policije i tužiteljstva, prenosi Hina.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!