[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/cx.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/100x73\/cx.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/cx.jpg","size":"105.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Parker: Potrebna su nam pojačanja, ali neće biti drastičnih promjena

Fudbaleri Fulama plasirali su se sinoć u Premijer ligu i već počeli da razmišljaju o narednoj sezoni.

Svima koji navijaju za Fulam u sjećanju je prelazni rok prije dvije godine - i tada su "kolibari" ušli u Premijer ligu, a na tržištu bili veoma aktivni, potrošili ogromnu količinu novca i na kraju - ispali iz lige. Pamti to i menadžer Fulama, Sokt Parker, pa najavljuje drugačiju politiku u ovom prelaznom roku.

"Ne možete stvarati timove sa drastičnim promjenama i igračima koji dolaze. Ovi momci su napredovali, usavršili su se, poboljšali. Zadovoljan sam gdje smo sada. Naravno da su nam potrebna i pojačanja, takmičićemo se u najjačoj ligi, ali neće biti drastičnih promjena. Prošli put smo napravili nekoliko grešaka, nadam se da smo naučili lekciju. Veliki izazov je sada pred nama", dodao je Parker.

Fulam je sinoć u finalu plej-ofa pobijedio Brentford 2:1.

"Imamo prostora za napredak i to je ono što me raduje. Srećan sam zbog igrača jer je samo prije godinu dana bila grupa koja je psihološki mučila, koja nije imala mentalitet. Ponosan sam zbog svega što smo uradili u proteklih 12 mjeseci", rekao je Parker.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!