[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/visi-sud-u-beogradu.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/100x73\/visi-sud-u-beogradu.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/visi-sud-u-beogradu.jpg","size":"463.47","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Osumnjičenima za krijumčarenje 800 kilograma kokaina određen pritvor

Viši sud u Beogradu, odredio je nakon saslušanja pritvor do 30 dana M.Đ. i D.Đ, osumnjičenima za krijumčarenje 800 kilograma kokaina iz Južne Amerike u Europu, a koji je prije nekoliko dana zaplijenjen kod Azorskih otoka u Španjolskoj.  

Kako se navodi u priopćenju Višeg suda,  osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo da podnesu žalbu u roku od tri dana od dana prijema pismenog otpravka rešenja.

D.Đ. i M.Đ. su osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, prenose beogradski mediji.

Tužiteljstvo za organizirani kriminal u Beogradu, donijelo je u utorak naredbu o provođenju istrage protiv četvorice osumnjičenih za učešće u švercu kokaina.

Osumnjičeni su Vladislav Funštajn, koji je uhićen u Španjolskoj, Dragan Đanković i Mirko Đanković koji su lišeni slobode u Srbiji, kao i B.I. koji nije dostupan organima gonjenja.

Na jedrilici koju je španjolska policija presrela u blizini Azorskih otoka, na kojoj su bili osumnjičeni Vladislav Funštajn (Srbin), jedan državljanin Rusije i jedan državljanin Meksika, nađeno je i zaplijenjeno 800 kilograma kokaina.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!