[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/26\/pen.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/26\/100x73\/pen.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/26\/pen.jpg","size":"78.23","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Općina Novo Sarajevo - Osobe starije od 65 treba da se jave radi evidencije

Općina Novo Sarajevo obavijestila je osobe starije od 65 godina koje žive same na području te općine da se jave na propisani broj telefona radi uspostave evidencije Službi socijalne zaštite, zdravstva, izbjeglica i raseljenih lica.

Spomenute osobe mogu se javiti na broj telefona: 033 492 124, svakim radnim danom od 9 do 13 sati, saopćeno je iz Odsjeka za informisanje, odnose s javnošću i protokolarne poslove Općine Novo Sarajevo. 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!