[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/opcina-neum.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/opcina-neum.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/opcina-neum.jpg","size":"120.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Općina Neum donirala dva stambena kontejnera za Banovinu

Općina Neum i JP Komunalno Neum uspješno su realizirali akciju pomoći stanovnicima Banovine, te su dva stambena kontejnera stigla u Petrinju i poslužila kao privremeni dom za dvije potresom pogođene obitelji.

Tim povodom, načelnik Općine Neum Dragan Jurković istaknuo je kako je ponosan što su građani Neuma uspješno organizirali humanitarnu akciju za Banovinu.

"Svjestan teške situacije tamošnjeg pučanstva smatrao sam da i  Općina Neum treba pomoći. Stambeni kontejneri su nabavljeni  i prevezeni do obitelji kojima su bili potrebni," pojasnio je načelnik Jurković.

Pismo zahvale poslali su iz Civilne zaštite baza Lekenik, u kojem uime obitelji, kojima su olakšani teški trenuci i život nakon potresa, zahvaljuju donatorima i svim stanovnicima Neuma, navode iz Općine Neum.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!