[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/23\/bazen7.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/23\/100x73\/bazen7.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/23\/bazen7.jpg","size":"486.48","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Olimpijski bazen Otoka zatvoren od 26. augusta do 8. septembra zbog remonta

Olimpijski bazen Otoka bit će zatvoren od 26. augusta do 8. septembra zbog redovnog planskog godišnjeg remonta tehničko–tehnoloških postrojenja tog objekta.

Za vrijeme remonta, Olimpijski bazen Otoka, sa svim popratnim sadržajima, neće raditi za korisnike – rekreativce i sportske klubove. Bazen nastavlja s radom u ponedjeljak, 9. septembra, u 07.00 sati, saopćeno je iz JP Olimpijski bazen Otoka Sarajevo.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!