[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xfr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/100x73\/xfr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xfr.jpg","size":"48.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Oglasio se Savez Portugala: Ronaldo nije prijetio da će napustiti tim

Fudbalski savez Portugala oglasio se saopštenjem nakon što su evropski mediji objavili informaciju da je Kristijano Ronaldo nakon razgovora sa selektorom Fernandom Santošom prijetio da će napustiti reprezentaciju.

Savez je demantovao informacije i saopštio da je Ronaldo u potpunosti posvećen obavezama u selekciji.

Ronaldo je u posljednjem meču grupne faze zamijenjen zbog čega je javno negodovao, pa ga je Santoš stavio na klupu uoči meča sa Švajcarskom u osmini finala. Portugal je pobijedio Švajcarce 6:1, a Ronaldo je ušao u igru u 74. minutu kada je sve bilo riješeno.

"Ronaldo nijednog trenutka nije zaprijetio da će napustiti reprezentaciju. On je sebe stavio u službu nacionalnog tima, posvećen je obavezama i to se mora poštovati. Svoju posvećenost je pokazao i u utakmici sa Švajcarskom u osmini finala. Kompletna ekspedicija u Kataru - igrači, stručni štab i članovi Saveza su posvećeni u izgradnji ciljeva koji su zacrtani u Kataru", saopštio je portugalski Savez.

Portugal će u četvrtfinalu Mundijala igrati sa Marokom. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!