[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/30\/f-35.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/30\/100x73\/f-35.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/30\/f-35.jpg","size":"35.21","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

Objavljen dramatičan snimak pada F-35 (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je dramatičan video-snimak nedavnog pada vojnog aviona F-35 neposredno po polijetanju sa nosača aviona britanske mornarice.

Na snimku se vidi kako se pilot katapultirao prije nego što je letjelica pala u Sredozemno more.

Britansko ministarstvo odbrane navelo je da je prerano za komentar snimka i da su u toku napori da se izvuče avion, prenosi BBC.

Video koji je očigledno snimljen sa jedne od nadzornih kamera na nosaču aviona, pokazuje i pilota kako se katapultira iz letelice. Nedugo pošto je avion nestao iz vidokruga, vidi se padobran koji se kreće prema moru neposredno ispred broda teškog 65.000 tona.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!