[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/05\/xxsd.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/05\/100x73\/xxsd.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/05\/xxsd.jpeg","size":"89.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nunjes: Ne razumijem šta Klop govori

Urugvajski napadač Darvin Nunjes je u ljetnjem prelaznom roku napustio Benfiku i pojačao Liverpul.

"Redsi" su za taj transfer izdvojili 75 miliona funti, ali, uz određene bonuse transfer može dostići i 100 miliona.

Nunjes je sezonu otvorio sjajno, sa po jednim golom protiv Mančester sitija u Komjuniti šildu i Fulama na startu Premijer lige. Ali, nakon toga, u idućih šest nastupa nije postigao nijedan gol, a tri utakmice propustio je zbog crvenog kartona dobijenog protiv Kristal Palasa. Nije postigao gol ni sinoć protiv Rendžersa u Ligi šampiona iako je igrao 80 minuta.

A nakon utakmice šokirao je navijače rekavši da ne razumije menadžera Jirgena Klopa:

"Iskreno, ja ne razumijem baš ništa šta on govori prilikom priprema za utakmicu ili na poluvremenu. Nakon što on završi sa govorom pitam saigrače šta je pričao. Ali, mislim da je vrlo jasan u onome što govori. Traži od nas da radimo jednostavne stvari, da se ne bojimo dok igramo, da budemo samopouzdani. I da kada izgubimo loptu krenemo u presing. To uvijek traži od nas", rekao je Nunjes.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!