[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/07\/10\/stefan-cvet.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/07\/10\/100x73\/stefan-cvet.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/07\/10\/stefan-cvet.jpg","size":"339.96","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Novinar Cvetković napadnut sinoć u centru Bele Crkve

Srpski novinar Stefan Cvetković napadnut je sinoć oko 21.30 sati u centru Bele Crkve.

Cvetković je rekao agenciji Beta da je sjedio s prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.

On je kazao da je potom pokušao da pobjegne s mjesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

U Tužiteljstvu u Beloj Crkvi rečeno je da policija provjerava prijavu s dežurnim tužiteljem i prikuplja dokaze o tom događaju.

Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Facebook stranici vidi se da je iznad lijevog oka zadobio posjekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje sigurnosti i da je prije dva dana povučeno policijsko osiguranje uz obrazloženje da mu sigurnost nije ugrožena.

Podsjetimo,  da je nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio prijavljen 13. lipnja kasno uvečer, a visoki državni funkcioneri su 15. lipnja rano popodne priopćili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je 19. lipnja u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački".

Podijelite ovaj članak!