[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yx_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/100x73\/yx_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yx_1.jpg","size":"70.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Novi problemi u Realu: Poslije Zidana, zaražen i defanzivac

Defanzivac Madriđana dobio je pozitivan nalaz na poslednjem testiranju i pred njim je period samoizolacije.

Dobra vjest za sve u šampionu Španije jeste činjenica da je Načo propustio utakmicu protiv Alavesa proteklog vikenda, pa se veruje da nije bio u bliskom kontaktu ni sa jednim saigračem.

Podsetimo, u petak je otkriveno da je i trener Reala Zinedin Zidan zaražen koronom. Francuz zbog toga nije vodio duel sa Alavesom i vjerovatno se neće naći na klupi protiv Levantea u subotu.

Branilac titule uoči 21. runde La Lige zauzima drugo mjesto sa 40 bodova, sedam manje od Atletiko Madrida koji ima i utakmicu manje.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!