[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/xf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/100x73\/xf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/07\/xf.jpg","size":"68.35","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Novi problem za Atletiko: Suares se povrijedio na treningu

Kako prenose španski mediji, Suares je morao ranije da napustio trening zbog povrede.

Ubrzo se oglasio i klub zvaničinim saopštenje, u kome se navodi da je 34-godišnjak bio na pregledima, te da je doživeo povredu mišića lijeve noge.

Ne navodi se koliko će morati da odsustvuje sa terena. Urugvajac će zbog suspenzije svakako propustiti predstojeći meč protiv Real Betisa.

Suares je ove sezone na 32 utakmice za madridski klub postigao 19 golova, uz dvije asistencije.

Atletiko nije u dobroj formi u poslednje vijreme, pa na čelu tabele La Lige ima samo bod više od drugoplasirane Barselone i tri više od Real Madrida.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!