[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/22\/xxd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/22\/100x73\/xxd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/22\/xxd.jpg","size":"148.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nojer i Gorecka pozitivni na koronavirus, ne igraju u Ligi nacija

Fudbalski savez Njemačke (DFB) saopštio je danas da su pozitivni na koronavirus golman Manuel Nojer i vezni igrač Leon Gorecka, koji zbog toga neće igrati naredne dvije utakmice u Ligi nacija.

"Obojica su u izolaciji i napustiće timski hotel", navodi se u saopštenju DFB-a.

Njemačka će u petak u Lajpcigu dočekati Mađarsku u meču petog kola A divizije Lige nacija, a tri dana kasnije gostuje Engleskoj na "Vembliju" u posljednjem meču grupne faze.

Tabelu Grupe 3 predvodi Mađarska sa sedam bodova, Njemačka ima bod manje, Italija je treća sa pet, dok je Engleska posljednja sa dva boda.

Selektor Njemačke Hansi Flik je naknadni poziv uputio golmanu Hofenhajma Oliveru Baumanu. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!